Ataköy Ortaokulu

Vizyon: Türk milli eğitiminin amaçları ışığında, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, ruhen ve bedenen gelişmiş, çevreye örnek olan, verimli gayretli nitelikli saygın değişimin dinamiğini kavramış ve yeni durumlara kolayca uyum sağlayabilen, hatta değişimin önderliğini yapabilecek kapasitede gençler yetiştirmektir.

Misyon: Ataköy ilkokulu olarak; okulumuza gelen bütün öğrencileri, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı gelişim ve degişime açık üretken akılcı hoşgörülü insan haklarına saygılı, bilgiye ulaşabilen, anadili olan Türkçe’ yi doğru ve etkin bir şekilde kullanan, ilköğretim seviyesinde yabancı dil kullanabilen özgüven sorumluluk ve yorumlama gücüne sahip şuurlu ve bilinçli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı LGS sonuçlarında; 3 öğrencimiz Fen Lisesine,1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine,2 öğrencimiz Özel Program Uygulayan(proje okulu)liselere, 2 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesine yerleşmiştir. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı LGS sonuçlarında; 3 öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: